ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια Βρούτση για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

2720476
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019, 10:22

728X100

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης με επιστολή του συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων που πέρασαν σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Αναλυτικά η επιστολή του:  

Θα ήθελα να συγχαρώ ολόψυχα  τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να τους ευχηθώ το νέο αυτό ξεκίνημα να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας στον στίβο της ζωής, με δημιουργικότητα και επιτυχίες. Είναι η επιβράβευση των κόπων που κατέβαλαν άοκνα και συστηματικά και τώρα δικαιούνται να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν στην δοκιμασία αυτή, θα ήθελα να συστήσω να επιμείνουν, και να συνεχίσουν με πείσμα τον αγώνα για να επιτύχουν τους στόχους τους: Με προσήλωση στον στόχο και το όραμα η επιτυχία είναι βέβαιη.

Έργο της πολιτείας είναι να δώσει σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες και να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον που θα παρέχει ευκαιρίες βελτίωσης και εξέλιξης, δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης και επιβράβευσης της αριστείας! Ένα  περιβάλλον όπου όλοι μαζί και ο καθένας με τις δικές του μοναδικές δεξιότητες, θα αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον που έρχεται, στηριγμένοι σε αρχές και αξίες!

Η κυβέρνηση, με την συνδρομή της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι κοντά στις νέες και τους νέους μας, προάγοντας την καθολική μόρφωση μαζί με την εκπαίδευση, ισότιμα για όλους και χωρίς αποκλεισμούς.

Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες και εξασφαλίζει τα μέσα σε όσους επιθυμούν τη γνώση και την προκοπή και προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!  Στην πορεία αυτή είμαστε δίπλα σας!

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ι. Βρούτσης


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019, 10:23

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!