ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις ορκωμοσίες σε Βελεστίνο και Αργαλαστή η Κατερίνα Παπανάτσιου

IMG 4183
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην Αργαλαστή βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2019, και στο Βελεστίνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών Νοτίου Πηλίου, και  Βελεστίνου.

KEN 2

Ο  εκλεγείς Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων ορκίστηκαν στις 12:30 το μεσημέρι, ενώ ο εκλεγείς Δήμαρχος Βελεστίνου Δημήτριος Νασίκας και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων ορκίστηκαν στις 20.00 το βράδυ.

Η Κατερίνα Παπανάτσιου ευχήθηκε στους Δημάρχους μια γόνιμη, δημιουργική και παραγωγική θητεία, προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του. Έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων των Δήμων, τόνισε πως πρέπει να συμβάλλουν όλοι ώστε να αξιοποιηθούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα των  περιοχών, αλλά και να δοθούν λύσεις στα πολύ σοβαρά προβλήματά τους.

 Υπογράμμισε τέλος, πως από τη θέση της ως Βουλευτής Μαγνησίας, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών τόσο του Νοτίου Πηλίου, όσο και του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως έπραξε ως σήμερα, προκειμένου σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές να τεθούν τα θεμέλια για μια δημιουργική πορεία των Δήμων.

error: Content is protected !!