ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέβη κι αυτό στον Βόλο! Πήραν σκυλάκι για υιοθεσία και το παράτησαν στους δρόμους! [εικόνα]

69611069 10156894342957620 6981965283816636416 n

Με τον τίτλο “Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…” ο γνωστός Βολιώτης κτηνίατρος Φιλήμων Διαμαντής περιγράφει την περιπέτεια ενός σκύλου, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα λέει, χθες Παρασκευή, ζευγάρι βρίσκει πανικόβλητο ένα κουτάβι στους δρόμους… Ο κτηνίατρος και η ομάδα του προσπαθούνε να του βρούνε ένα σωστό σπίτι για να μεγαλώσει όπως πρέπει, αλλά εμφανίζονται δύο κυρίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι το σκυλί είναι δικό τους (δείχνουν και τη σχετική ανάρτηση στη σελίδα της Φιλοζωικη Ομαδα Βολου), το παίρνουν από το σπίτι του ζευγαριού (δυστυχώς χωρίς να προηγηθεί τοποθέτηση microchip) και σήμερα που πήρε το ζευγάρι τηλέφωνο στις κυρίες για να μάθει πως είναι το κουτάβι, τους ενημερώνουν ότι τελικά την παράτησαν στον Άγιο Ονούφριο (δεν τη πήραν στην αυλή τους όπως υποστήριζαν) και σήμερα που πήγαν να την ταΐσουν δεν τη βρίσκουν.
Πήραν το κουτάβι μέσα από το σπίτι που φιλοξενούνταν, για να την παρατήσουν στους δρόμους!
“Δυστυχώς, από τους ανθρώπους τα έχω δει όλα και δεν με εκπλήσσει τίποτα πια” λέει ο κ. Διαμαντής, ο οποίος απευθύνει έκκλησε σε όποιον 
βρει τη κουταβίνα να τη προσκομίσει στο κτηνιατρείο του (Ρ. Φεραίου και Κουταρέλια) για να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες για μία σωστή υιοθεσία!

error: Content is protected !!