ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήξερες ότι ο Βόλος έχει τη δική του…Wedding Valley;

RVN01093
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Είναι η Κ. Καρτάλη η… Oxford Street του Βόλου;

KEN 1

Μέσα στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε εδώ και μια δεκαετία, κάποιοι νέοι τόλμησαν να επιχειρήσουν σε ένα τομέα, όπως αυτός της βιομηχανίας του γάμου και σίγουρα βγήκαν κερδισμένοι.

Ο λόγος για μια νεότερη γενιά Βολιωτών που ανέλαβε τη συνέχεια των καταστημάτων στην οδό Κ. Καρτάλη και συγκεκριμένα στο οικοδομικό τετράγωνο από την οδό Σωκράτους ως την 28ης Οκτωβρίου. Οι περισσότεροι εξ αυτών σχεδόν στην ίδια ηλικία, 40σαραντάρηδες περίπου.

Το συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο λοιπόν, χαρακτηρίζεται από πολλούς στο Βόλο ως Οδός Γάμου… Δικαίως, θα λέγαμε, αφού δεν υπάρχει κάποιο μελλόνυμφο ζευγάρι που δεν έχει περπατήσει σε αυτόν τον δρόμο για να αναζητήσει κάποιο κομμάτι για το γάμο τους:

Στον Οντόπουλο για το βάψιμο νύφης, παπούτσια από το Sik, τα κοσμηματοπωλεία Χρυσόλιθος του Κνωσταντίου Κόκλα, Αγγέλα και Ντελεδήμου όπου θα βρει βέρες και μονόπετρα, σκουλαρίκια κτλ, την διοργάνωση γάμου από το Bridal Garden του Μιχελή Θωμά, γυναικεία ενδύματα από τον Τσέλιο για γάμο και βάπτιση, αντρικά κοστούμια και ρούχα για κουμπάρους από τους Γκιλομανάκη Θωμά και Βασίλη, γυναικεία εσώρουχα γάμου από την Μαρία Κόκλα στο κατάστημα Beau Bra, o πιο ιστορικός φωτογράφος του τετραγώνου ο Παλιούγκας. Ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες όπως εικόνες από την Παρουσία του Νικόλαου Μυγδάλη ή κάποιο αξεσουάρ από την κυρία Franka! 

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι κάποια από τα καταστήματα έχουν ανταγωνιστικά προϊόντα, οι ιδιοκτήτες αυτών λειτουργούν αρκετά συνεργατικά, ως μια καλά συντονισμένη ομάδα. Αυτό το πολύ καλό κλίμα φάνηκε και από την πρόσφατη «Λευκή Νύχτα», στην οποία συμμετείχαν σύσσωμοι οι παραπάνω καταστηματάρχες, με πολλά happenings και πλήθος κόσμου να τους επισκέπτονται… 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

(φωτογραφία). Οι έμποροι: Fuel (καφέ) La Mela (Είδη δώρων αξεσουάρ) Κοσμηματοπωλείο Αγγέλα Κοσμηματοπωλείο Κόκλας Beau Bra (Εσώρουχα) Bridal Garden (Διοργανώσεις γάμων) Γκιλομανάκης Θωμάς (Ανδρικό ένδυμα) Γκιλομανάκης Βασίλης (Ανδρικό ένδυμα) Παλιούγκας (Φωτογραφείο) TelePhone+ (Είδη τηλεφωνίας) Τσέλιος (Γυναικεία Ενδύματα) Κοσμηματοπωλείο Ντελεδήμος Sik (Υποδήματα) Παρουσία (Εκκλησιαστικά είδη)

Μαριάννα Μπουντούρη

error: Content is protected !!