ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Κώστας Βαϊούλης για την Λάρισα ΚΑΕ

vaioulis larisaiwn koino 780x405

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν», φίλος του μπάσκετ, Κωνσταντίνος Βαϊούλης, με αφορμή την προσπάθεια που γίνεται με τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ζητάει να στηριχθεί από τη δημοτική αρχή λέγοντας:

«Μεγάλωσα βλέποντας να παίζουν μπάσκετ ο Σταυρόπουλος, ο Ζώης, ο Κουραμάς, ο Λέκκας, ο Ράπτης, ο Ράρας και μαθαίνοντας τις ιστορίες του Νικόδημου, του Ζαχαρόπουλου, του Ζαμπούλη, των αδερφών Μηλιώνη, του Λελούδα και άλλων γιατί προέρχομαι από τον χώρο του αθλήματος. Με χαρά λοιπόν βλέπω μια ομάδα από τη Λάρισα χωρίς μεταφορά ΑΦΜ να θέλει να ηγηθεί μιας προσπάθειας ανάκαμψης του αθλήματος.

Μαθαίνω ότι ο Θόδωρος Ριζούλης είναι ένας πολύ ικανός παράγοντας, βλέπω με χαρά τον Τζήμα να είναι μέλος της τεχνικής ηγεσίας και παίκτες Λαρισαίους όπως ο Βαβάτσικος, ο Σπυρόπουλος (γιος του αείμνηστου φίλου Τάσου), ο Λόλας και ο Τσιλούλης. Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να στηριχθεί και να δημιουργηθούν οι βάσεις για να μην είναι «κομήτης» το λαρισινό μπάσκετ από την Α1 Εθνική αλλά μόνιμος «κάτοικος» της κατηγορίας.

Μόνο έτσι θα έρθει η πραγματική ανάπτυξη του αθλητισμού και θα δοθεί η προστιθέμενη αθλητική αξία που χρειάζεται η πόλη. Η δημοτική αρχή οφείλει να αγκαλιάσει και να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ»

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!