Το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και… πάσης Ελλάδος πάει Λάρισα!

fofi
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων που γίνονται αύριο για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Αξιολογώντας τα αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τα οποία το ΚΙΝΑΛ αύξησε τα ποσοστά του στον αγροτικό κόσμο και κυρίως στον θεσσαλικό κάμπο, η ηγεσία του Κινήματος επέλεξε τη Λάρισα για να προβάλλει τις θέσεις του για την αγροτική παραγωγή και τις προοπτικές της και μαζί να κάνει μια ιστορική αναδρομή.

KEN 2

Η Φώφη Γεννηματά θα ξεκινήσει την επίσκεψή της στον νομό από το Κιλελέρ, όπου στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγρότη, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τοπικά στελέχη και εκπροσώπους του αγροτικού χώρου σε καφενείο της περιοχής.

Στόχος της ηγεσίας είναι να υπενθυμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ βελτίωσε την οικονομική και κοινωνική θέση των αγροτών τη δεκαετία του ΄80, αλλά και αργότερα, τις περιόδους που ήταν επικεφαλής της κυβέρνησης.

Η Φώφη Γεννηματά θα αναδείξει τον ρόλο του αγροτοδιατροφικού τομέα στο νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα και τις πολιτικές του Κινήματος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 το βράδυ στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Α’,  όπου θα στηθεί ένα πάνελ ομιλητών, στο οποίο στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα αναπτύξουν συγκεκριμένους θεματικούς άξονες, ενώ θα κλείσει με ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Δεκάδες Βολιώτες, τοπικοί παράγοντες και πολιτευτές από τη Μαγνησία θα βρεθούν στις εκδηλώσεις της γειτονικής πόλης, ενώ δε θα λείψουν τα φωτογραφικά ενσταντανέ.

error: Content is protected !!