ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ικανοποίηση για την άρση των capital controls

2723736
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019, 12:00

Η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) χαιρετίζει την απόφαση για πλήρη άρση των capital controls, σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά από 4 δύσκολα χρόνια για την επιχειρηματικότητα στη χώρα, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ομαλοποίησης της οικονομικής δραστηριότητας και επαναφέρει τη χώρα ως ελκυστικό προορισμό στον διεθνή επενδυτικό χάρτη. Παράλληλα,υπογραμμίζει τη θέση της Ελλάδας ως ισότιμου κράτους-μέλους της ΕΕ, επαναφέροντας την ελεύθερη διακίνηση των κεφαλαίων».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση να επιδείξει φιλικό πρόσωπο προς το επιχειρείν και να διατηρήσει ως στρατηγικές της προτεραιότητες την ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων για το καλό της χώρας. Η ΕΑΣΕ θα είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας, συμμετέχοντας στο διάλογο και συμβάλλοντας με όσα μέσα διαθέτει στο έργο της κυβέρνησης, η οποία ευελπιστούμε να συνεχίσει να ακούει και να εξετάζει τις εισηγήσεις των παραγωγικών φορέων».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019, 12:02

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!