Πρόεδρος αστυνομικών Μαγνησίας: Ούτε μία μέρα ανάπαυσης λόγω… ποδοσφαίρου!

mat gipedo

Το πάγιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, για την απομάκρυνση των αστυνομικών από τα γήπεδα επαναλαμβάνει μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς, με αφορμή τους αγώνες των ομάδων στον Βόλο.

KEN 728X100 2

Ο κ. Διχτάς σημειώνει οτι οι αστυνομικοί του Βόλου, που απασχολήθηκαν το επρασμένο Σαββατοκύριακο στον αγώνα του Βόλου με τον Άρη, έμειναν χωρίς μία ημέρα ξεκούρασης, διότι η Αστυνομία είναι επιφορτισμένη με τον ρόλο που θα έπρεπε να παίζουν ιδιωτικοί αστυνομικοί. “Δύο επιχειρήσεις ιδιωτικές έπαιζαν μεταξύ τους κι εμείς δεν πήραμε ούτε μια μέρα ανάπαυσης, να πάμε σε μία κοινωνική υποχρέωση” τονίζει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Αστυνομικών κάνει λόγο για τεράστιες επιχειρήσεις μετακίνησης των οργάνων της τάξης. “Στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ήρθαν δυνάμεις από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τη Θεσσαλονίκη. Μπράβο στις ομάδες που δεν έγινε τίποτα, αλλά εμείς γιατί να τρέχουμε με 6,75 ευρώ εκτός έδρας, τα οποία θα πληρωθούν μάλιστα μετά από δύο χρόνια;”

 

error: Content is protected !!