Στον Υπουργό Τουρισμού η Ζέττα Μακρή για ζητήματα της Μαγνησίας

IMG 0b2f08a263dbc3ccaab6ed33346720f9 V

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, και τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, κ. Κώστα Λούλη, είχε με πρωτοβουλία της, σήμερα,  η κ. Ζέττα Μ. Μακρή, Βουλευτής Μαγνησίας, στους οποίους έθεσε τα θέματα βελτίωσης και επέκτασης των πολλών λιμένων που έχει ο Νομός Μαγνησίας σε Δήμους, όπως της Ζαγοράς, του Νοτίου Πηλίου, του Αλμυρού, της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, προκειμένου να ενταχθούν σε προγράμματα του Υπουργείου Τουρισμού εάν είναι δυνατή και επιθυμητή η τουριστική τους ανάπτυξη. 

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

Η κ. Μακρή θα αποστείλει επιστολή στους εμπλεκόμενους δημάρχους ώστε να υποβάλλουν εμπεριστατωμένες προτάσεις με δεδομένη την άμεση ανταπόκριση και τη θετικότατη διάθεση του Υπουργείου Τουρισμού να βοηθήσει την κατεύθυνση αυτή. 

Επίσης, με πρόταση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, κ. Κώστα Λούλη, και σε συνεννόηση με το συναρμόδιο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιδιωχθεί η δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ν. Μαγνησίας, που τη δικαιούται και μπορεί να την υποστηρίξει. 

error: Content is protected !!