Κοινή θέση των φορέων για την αέρια ρύπανση ζητά ο Αλ. Μεϊκόπουλος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο θέμα της αέριας ρύπανσης επανέρχεται με νέα δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο οποίος ζητά ενιαία θέση από όλους τους φορείς.

KEN 2

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του αναφέρει:

Το πρόβλημα της αέριας ρύπανσης και στης δυσοσμίας στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου έχει λάβει πολύ μεγάλες, σχεδόν τοξικές διαστάσεις. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, θεωρώ πως η ορθή κατεύθυνση είναι όλοι οι θεσμικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς του Βόλου να διαμορφώσουμε μία κοινή θέση και στάση αναφορικά με την αντιμετώπιση αυτού του καίριου ζητήματος για τη δημόσια υγεία.

Συντάσσομαι με την πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας (ΙΣΜ) για τη διοργάνωση στο Βόλο ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, των πολιτικών, επιστημονικών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της πόλης μας και των εκπροσώπων των πολιτών, των οργανώσεων και των συλλογικοτήτων της περιοχής, ώστε όλοι να διατυπώσουν τη θέση τους επί του προβλήματος και να αναπτυχθούν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα μας οδηγήσουν στη διαμόρφωση μίας κοινής στάσης στην επίλυση του προβλήματος.

Η κοινωνία του Βόλου εδώ και πολύ καιρό ανησυχεί έντονα και δικαιολογημένα για τα φαινόμενα της αέριας ρύπανσης και της δυσοσμίας στην περιοχή και είναι ευθύνη όλων μας να σταθούμε απέναντι σε αυτό το σημαντικό για την περιοχή μας πρόβλημα ενωτικά, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, με βάση την επιστημονική προσέγγιση και με κοινή συνισταμένη την προστασία της υγείας όλων μας.

error: Content is protected !!