Στον Βόλο το 6ο Διεθνές Walk for Freedom

walk for freedom parade
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Α21 και το A-team Volos διοργανώνουν το 6ο Διεθνές WALK FOR FREEDOM στο Βόλο. Στις 19 Οκτωβρίου ο Βόλος για δεύτερη χρονιά διοργανώνει το περπάτημα για την ελευθερία, διαδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα δίχτυα της σύγχρονης δουλείας. Ο Βόλος είναι και πάλι στον Παγκόσμιο χάρτη του walk_for_freedom:
https://www.a21.org/content/walk-home/gpsgiw

KEN

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Σάββατο // 19 Οκτωβρίου // Δημαρχείο Βόλου//Προσυγκέντρωση 17:30μ.μ.Ξεκίνημα: 18:00μμ
Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στη Λεωφόρο Λαμπράκη, στην παραλιακή οδό μέχρι το πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου σε μία σιωπηλή πορεία, όπου στο τέλος θα βγάλουμε ομαδικές φωτογραφίες.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:
Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της Α21. Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της Α21, ένα απλό μαύρο ντύσιμο αρκεί.

SOCIAL MEDIA:
Ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ:
Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του Walk For Freedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στο Βόλο.

 

error: Content is protected !!