Άνοιξε την… όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)

IMG 8209 larisa street food
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Άνοιξε την όρεξη των Λαρισαίων το Larissa Street Food Festival το απόγευμα της Παρασκευής στο μύλο του Παππά, ερχόμενη για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητά μεγάλης ποικιλίας τα οποία μαγνήτισαν βλέμματα και… στομάχια.

Η παρουσία του κόσμου ήδη από την πρώτη μέρα της εκδήλωσης ήταν πολύ μεγάλη.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο όπου θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 12:00 μέχρι τις 24:00.

Δείτε φωτογραφίες:

Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)Άνοιξε την... όρεξη των Λαρισαίων η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού στο Μύλο του Παππά (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!