Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
milonas 728x120

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το ραντεβού μας στις 2.30μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών που θέλουν να παίξουν μπάσκετ στον Ολυμπιακό μας. Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών των κοριτσιών ξεκινούν στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 2.30 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας, μα και σε αθλήτριες που έχουν γράψει λαμπρή ιστορία στο μπάσκετ και στον Ολυμπιακό Βόλου και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέσος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Πληροφορίες και εγγραφές για τα νεαρά κορίτσια και αγόρια, καθημερινά στα τηλέφωνα: Γιαννούλη Κατερίνα 6941636414 και Κυριάκο Κυριακόπουλο τηλ. 6944753405.

Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να μάθεις τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα στους καλύτερους και να συνεχίσεις τη μεγάλη ιστορία του γυναικείου και αντρικού μπάσκετ στον Βόλο”.

error: Content is protected !!