“Ο Φασισμός και η Βλακεία δίνουν εύκολες απαντήσεις. Δεν δίνουν όμως λύσεις”

eliasfull
stergiou
728x110 3
“Με την παραπάνω φράση θέλω να τονίσω την παρακμή των κατοίκων της πόλης του Βόλου.

Διαβάζω την δήλωση της κυρίας Παπανάτσιου “Και εγώ οσμίζομαι την δυσωσμία, όλοι μας θα πρέπει να βρούμε λύση”
Διαβάζω και την δήλωση του κυρίου Στρατηγόπουλου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου “Σύμπραξη φορέων για βιώσιμη λύση στο θέμα της ρύπανσης”.

Ερωτώ υπεύθυνα….

Αν έπρεπε να εγχειριστεί κάποιος, θα παίρναμε την γνώμη όλων ή του γιατρού;
Αν έσπαγε μια κεντρική σωλήνα ύδρευσης, θα παίρναμε την γνώμη όλων ή του υδραυλικού;
Αν πάθει κάποιος μια ασθένεια, θα παίρναμε την γνώμη όλων ή του φαρμακοποιού;

Μπορεί ο καθένας να καταλάβει που το πάω με αυτές τις ερωτήσεις…

Το πρόβλημα στον Βόλο είναι διπλό. Μιλάνε αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο και κατά δεύτερο έχουν επιβάλει έναν φασιστικό αποκλεισμό στους τεχνικούς που γνωρίζουν πως να λύσουν το ζήτημα της αερορύπανσης.

Είναι βαθιά προσβλητικό, “πτυχιούχοι” να έχουν άποψη επί τεχνικών θεμάτων και να μοιράζουν  χρήμα δεξιά και αριστερά προσπαθώντας μέσω της φαντασίας τους να μαντέψουν την λύση.

Είναι βαθιά προσβλητικό, άνθρωποι με δεκαετίες τεχνικών γνώσεων, να παραμερίζονται και να φιμώνονται φασιστικά από κομπλεξικούς δασκάλους, ιατρούς, δημοσιογράφους, δικηγόρους, επειδή “έχουν πτυχίο”.

Το θέμα της αερορύπανσης του Βόλου είναι πολύ απλό να λυθεί, αλλά μόνο από τεχνικούς που έχουν την γνώση και την ειδικότητα.

Αν θέλετε να λυθεί η αερορύπανση, ετοιμάστε μία αμοιβή 60.000 ευρώ + ΦΠΑ και θα εμφανιστούν αμέσως οι τεχνικοί που γνωρίζουν την λύση.

Διαφορετικά αν πιστεύετε ότι κάποιος είναι γομάρι να τον προσβάλλουν και να εργάζεται τζάμπα για να σώσει 150.000 αχάριστους, τότε μπορείτε να συνεχίσετε το sniffing και την πασαρέλα στις ειδήσεις και να περνάνε τα χρόνια ευτυχισμένα και μυρωδικά.

Ίσως θα έπρεπε να ξαναδείτε σοβαρά κάποιες συμπεριφορές και να μην τα ισοπεδώνεται όλα γιατί υπάρχουν και συνέπειες.

Υ.Γ. Όσοι αντιδράσουν για την αμοιβή των 60.000 ευρώ, δεν γνωρίζουν ότι η αμοιβή είναι 80.000 ευρώ και θα ανέβει στις 140.000 ευρώ στην επόμενη άρνηση και κακολογιά.
Φυσικά κανένας τεχνικός δεν θα έλεγε όχι με 250.000 ευρώ αμοιβή και ας τον κακολογούν

Ηλίας Ζαρκάδας
ΤΕΧΝΙΚΟΣ (μακριά από πτυχία)”

error: Content is protected !!