Επίθεση Μπέου στον δημ. σύμβουλο Θεολόγο Διαμαντένια – Φωτογράφιζε το έργο της αποχέτευσης στην Αγχίαλο

20190909 183922 1024x768
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Με το καλημέρα επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της Νάνσυς Καπούλα, Θεολόγο Διαμαντένια, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Διαμαντένιας, σύμφωνα με τον δήμαρχο, τραβούσε φωτογραφίες του έργου της αποχέτευσης στη Ν. Αγχίαλο, κάτι που δεν είναι δουλειά του, με τον κ. Διαμαντένια να τον διαψεύδει.

Επιπλέον ο κ. Μπέος ζήτησε από την αντιπολίτευση να κάνει γόνιμη αντιπολίτευση και ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι ένας Βόλος αντάξιος για τα παιδιά όλων. «Εύχομαι να έχουμε καλές συνεργασίες και όχι όπως στο παρελθόν. Ο κόσμος έστειλε την αντιπολίτευση σπίτι του», τόνισε. Έψεξε δε τον κ. Διαμαντένια για την πράξη του να φωτογραφίζει το έργο της αποχέτευσης και να παρακολουθεί τι γίνεται , όταν υπάρχουν γι αυτό μηχανικοί ειδικοί, ενώ όπως είπε, «εμείς το παρακολουθούμε στενά γιατί δεν θέλουμε μία νέα ΕΡΓΗΛ».

Ο κ. Ριζόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας ότι τα προβλήματα της πόλης είναι μεγάλα, μεταξύ των οποίων η αερορύπανση και αυτά δεν λύνονται με ευχολόγια. «Εφαρμόζεται μία πολιτική εδώ και χρόνια που τσακίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Οι όμορφες πόλεις….» σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μουλάς του έκλεισε το μικρόφωνο, καθώς όπως τόνισε δεν σχολίαζε πάνω σε αυτά που είχε αναφέρει ο δήμαρχος και  ήταν εκτός θέματος.

Ο κ. Αποστολάκης ζήτησε τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται Τετάρτη αλλά ο κ. Μουλάς του απάντησε ότι η ημέρα Δευτέρα είναι γενικότερα αποδεκτή και πρόσφορη για όλους.

 

 

πηγη

error: Content is protected !!