ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου

Στιγμιότυπο 2019 09 10 8.12.40 μμ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) συγχαίρει και εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές και τη ζωή τους στους έξι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν όλοι την εισαγωγή τους σε σχολές της αρεσκείας τους:

KENT728X100 1
  1. Γεώργιος Αγγελούσης – Πληροφορική, ΟΠΑ (Αθήνα)
  2. Κλαούντια Καραχάλιου – Διοίκηση Επιχειρήσεων, Παν/μιο Θεσσαλίας (Λάρισα)
  3. Ε. Ρεντινιώτη – Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών, Παν/μιο Θεσσαλίας (Βόλος)
  4. Χριστίνα Σινίτσα – Διοίκηση Επιχειρήσεων & Τουρισμού, ΕΛΜΕΠΑ (Ηράκλειο)
  5. Μαρία Φαδάκη – Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών, Παν/μιο Πελοποννήσου (Καλαμάτα)
  6. Ν. Α. – Μουσειολογίας, Παν/μιο Πατρών (Πύργος)

Εξάλλου, ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα τελεστεί, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, στην αυλή του σχολείου μας (Καρτάλειο Διδακτήριο), Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη.

Ενημερώνουμε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εγκαίρως την εγγραφή τους, ότι μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο μας καθημερινά, από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, για εκπρόθεσμες εγγραφές, έχοντας μαζί τους: κωδικούς taxisnet, αστυνομική ταυτότητα, τίτλο σπουδών (απολυτήριο γυμνασίου ή λυκείου/επαλ) και μια ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Η φοίτηση στο σχολείο μας είναι τριετής για την απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου και διετής για την απόκτηση πτυχίου, με την παρακολούθηση μόνο μαθημάτων ειδικότητας. Υπενθυμίζουμε ότι στο σχολείο μας λειτουργούν οι τομείς: Οικονομίας & Διοίκησης, Πληροφορικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 22:30 – τηλ. επικοινωνίας: 2421 0 38 211

error: Content is protected !!