Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)

p4 agiasmos3
milonas 728x120

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε από το πρωί σήμερα στα σχολεία της Λάρισας και οι μαθητές θα πρέπει να συνηθίσουν σιγά σιγά και πάλι το πρωινό ξύπνημα.

Ήταν όλοι τους συνεπείς στο πρώτο τους μαθητικό ραντεβού.

Στο 4ο Δημοτικό βρέθηκαν μετά το 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο για τον Αγιασμό, ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος για την τέλεση του Αγιασμού, όπως επίσης ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Πινακάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δεληγιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καλαμπάκας, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία κ. Δοδοντσάκης.

Στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, έδωσαν το παρόν ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Ψηφιακής Πολιτικής-Έξυπνης Πόλης κ. Διαμάντος και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Τάνια Δόκου.

Δείτε φωτογραφείς από τον αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο:

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)

Δείτε φωτογραφίες από το 4ο και 37ο Δημοτικό Σχολείο:

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό σε σχολεία της Λάρισας (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!