ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε σχολεία του Τυρνάβου για τον αγιασμό ο Γιάννης Κόκκουρας

IMG ec68567573225174d1705dbb5d79bddd V tirnavos agiasmos 1 780x405

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου και στο Γενικό Λύκειο Τυρνάβου βρέθηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας, σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους γονείς ενώ ευχήθηκε σε δασκάλους, καθηγητές και μαθητές καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και προκοπή. Στο Γενικό Λύκειο Τυρνάβου ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και για ακόμα μια φορά τίμησε την πόλη του Τυρνάβου με την παρουσία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος εξήρε τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των καθηγητών του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου το οποίο επέδειξε εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας στις πρόσφατες Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ανέφερε, μάλιστα, πως δεσμεύτηκε να βρίσκεται και στον αγιασμό του 2020, αναμένοντας ακόμα πιο επιτυχή αποτελέσματα.

Σε σχολεία του Τυρνάβου για τον αγιασμό ο Γιάννης ΚόκκουραςΣε σχολεία του Τυρνάβου για τον αγιασμό ο Γιάννης ΚόκκουραςΣε σχολεία του Τυρνάβου για τον αγιασμό ο Γιάννης ΚόκκουραςΣε σχολεία του Τυρνάβου για τον αγιασμό ο Γιάννης Κόκκουρας

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!