Στέλλα Μπίζιου: Στόχος μας είναι η πλήρης ανασύνταξη του συστήματος Υγείας προς όφελος των πολιτών

3 70059955 1132269433643824 8268929204448395264 n
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Είναι λυπηρό σε έναν τόσο νευραλγικό και κρίσιμο τομέα, όπως αυτός της Υγείας, να μην υπάρχει η απαιτούμενη συναίνεση στα βασικά θέματα. Η έγκριση των νέων Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας αποτελεί την αρχή μιας νέας, δημιουργικής πορείας σε έναν χώρο που εφάπτεται με το κοινωνικό σύνολο και για τον λόγο αυτό τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να συναινέσουν στα πρόσωπα των καθ’ όλα αξιόλογων ατόμων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας μια πολύ σοβαρή αποστολή».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία μετέχει ως μέλος και η οποία συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά, με αντικείμενο την έγκριση των νέων Διοικητών στις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.

Στέλλα Μπίζιου: Στόχος μας είναι η πλήρης ανασύνταξη του συστήματος Υγείας προς όφελος των πολιτώνΑμέσως μετά την ακρόαση των προτεινόμενων προσώπων από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, με την ψήφο των βουλευτών της συμπολίτευσης, οι νέοι διοικητές είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντα τους.

«Η υποστελέχωση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας σε συνδυασμό με τις κακοσυντηρημένες υποδομές και τις ελλείψεις σε βασικά είδη και εξοπλισμό συνιστούν τα σημαντικότερα προβλήματα.

Στόχος μας είναι η υλοποίηση των αναγκαίων πολιτικών βελτίωσης, κυρίως στηριζόμενη στις παραγόμενες υπηρεσίες, στις νέες τεχνολογίες αλλά και στα επιτεύγματα της ελληνικής ιατρικής κοινότητας, η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις Υπηρεσίες Υγείας, η παρακολούθηση της πορείας των έργων στο νέο ΕΣΠΑ, η χρηστή χρηματοοιοκονομική διοίκηση και διαφάνεια, καθώς επίσης και η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στον χώρο της υγείας.  Οι νέοι διοικητές επιφορτίζονται με ένα σοβαρό καθήκον και θα έχουν την στήριξη τόσο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας όσο και των βουλευτών της συμπολίτευσης, με στόχο ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και στις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία, με σκληρή δουλειά και σύνεση», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

Στέλλα Μπίζιου: Στόχος μας είναι η πλήρης ανασύνταξη του συστήματος Υγείας προς όφελος των πολιτώνΣτέλλα Μπίζιου: Στόχος μας είναι η πλήρης ανασύνταξη του συστήματος Υγείας προς όφελος των πολιτών

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!