Αλ. Μεϊκόπουλος: Έκανε σωστά τη δουλειά της η κ. Κολυνδρίνη – Αιχμές σε Φάμελλο και Χατζηδάκη

Στιγμιότυπο 2019 09 12 9.04.38 μμ
milonas 728x120

Ένα τρομακτικό ζήτημα για τη δημόσια υγεία κινδυνεύει να μετατραπεί σε όχημα μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών” ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο μείζον θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, απήυθυνε έκκληση στους συναδέλφους του της Νέας Δημοκρατίας να διαμορφώσουν κοινό τόπο και βηματισμό στο ζήτημα αυτό, διότι “ο τρόπος που πραγματευόμαστε θυμίζει εκμετάλλευση ενός οχήματος για προσωπικές σκοπιμότητες”.

Ο κ. Μεϊκόπουλος ανέφερε ακόμα οτι: “ήταν ένα τεχνικό και επιστημονικό ζήτημα, που έχει γενέθλιο έτος το 2014. Ο τρόπος που το χειριστήκαμε, όλοι μας, και ο δικός μου πολιτικός χώρος ήταν κακός. Εγώ διαφοροποιήθηκα από το κόμμα μου τότε και από τον υπουργό τον κ. Φάμελλο. Αλλά και η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος θα έπρεπε να ενώσει. Εμείς αντί αυτού το μετατρέψαμε με την προχειρότητά μας σε πολιτικό θέμα. ”

Ο βουλευτής Μαγνησίας υπεραμύνθηκε των χειρισμών της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη στο ζήτημα λέγοντας: “Η κ. Κολυνδρίνη έκανε σωστά τη δουλειά της, όσο κι αν σας φανεί περίεργο που το λέω εγώ. Έπρεπε κάποια στιγμή μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων, να αποσαφηνιστούν οι αρμοσιότητες της Περιφέρειας και του Υπουργείου. Σαφώς και πρέπει να διευκρινιστεί ποιος είναι ο ρυπαντής. Ορθώς η κ. Κολυνδρίνη απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλη την κοινοβουλευτική παρουσία του νομού, αλλά και η Περιφέρεια πρέπει να δώσει επίσημα τα στοιχεία στη δημοσιότητα για να μην υπάρχει δυσπιστία στον κόσμο”

 

error: Content is protected !!