Θ. Νικολακάκης: Τα πλεονεκτήματα στην τοποθέτηση πλακιδίων

milonas 728x120

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι ή να ανακαινίσετε, η λύση των πλακιδίων σε κάποιους από τους χώρους έχει πολλά πλεονεκτήματα αν σκεφτείτε την διάρκεια ζωής, τη συντήρηση και τη γκάμα επιλογών σε σχέση με άλλα υλικά.

Βρείτε πλακάκια δαπέδου από γρανίτη σε πολύ καλή ποιότητα και μοναδικές τιμές στο πρατήριο για πλακάκια και είδη υγιεινής Νικολακάκης.

Είναι μακράς διάρκειας
Τα πλακάκια, κεραμικά ή πορσελανάτα, είναι ανθεκτικά και γνωστά για τα μακροχρόνια χαρακτηριστικά τους, κυρίως λόγω της αντοχής τους.
Τα περισσότερα διαρκούν για πολλά χρόνια, εφόσον τα φροντίζετε σωστά, από τη σωστή εγκατάσταση κι έναν έμπειρο τεχνίτη μέχρι τον προσεκτικό καθαρισμό με τα κατάλληλα προϊόντα.

Προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών
Οι επιλογές πλακιδίων είναι σχεδόν ατελείωτες. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, σχημάτων, χρωμάτων, στυλ και υλικών που μπορείτε να επιτύχετε οποιαδήποτε εμφάνιση είτε στο δάπεδο είτε στον τοίχο. Από πολύχρωμα ψηφιδωτά και μοτίβα πλακιδίων έως πλακάκια τύπου ξύλου, τσιμέντο ή και φυσική πέτρα. Υπάρχουν ακόμη και πλακάκια από βότσαλα και πέτρες.

Απαιτούν λιγότερη συντήρηση
Τα πλακάκια δαπέδου σε σχέση με τα ξύλινα δάπεδα απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Αντέχουν στο νερό, τις διαρροές, τα ατυχήματα κατοικίδιων ζώων κ.λπ. Λίγο σαπούνι και νερό μπορούν πραγματικά να καθαρίσουν οποιαδήποτε ζημιά. Τα γυαλισμένα πλακάκια, που είναι αδιαπέραστα, δεν απορροφούν ούτε σκόνη, ούτε βρωμιά.

Διατηρούν την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους και είναι φιλικά για το περιβάλλον
Επειδή τα πλακάκια δεν απορροφούν πραγματικά σκόνη στον αέρα, οι οσμές και τα βακτηρίδια δεν περικλείονται σε αυτά, όπως μπορεί να είναι σε δάπεδο με μοκέτα. Επιπλέον, το πλακάκι ψήνεται σε φούρνους υψηλής θερμοκρασίας, ώστε να μην μεταφέρει τις ουσίες εκείνες που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν σε μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας.

Για πλακάκι στον Νικολακάκη:
Κατάστημα Βόλου: Λ. Αθηνών 62, 1η Διασταύρωση Αλυκών Βόλου
Τηλ: 2421 088393, Fax: 2421 087649
Κεντρικό κατάστημα – Αποθήκες: Λ. Καραμανλή 127, Αχαρναί
Τηλ: 210 2465095, 210 2469856, Fax: 210 2461135
Κατάστημα Ν. Φιλαδέλφεια: Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας-Θεσσαλονίκης 95
Τηλ: 210 2531716
Κατάστημα Λαυρίου: Κωνσταντίνου Πλειώνη 29
Τηλ: 2292027192, Fax: 2292027193
E-SHOP: www.e-plakakia.com / www.ath-nikolakakis.gr
Email: tteon@otenet.gr
FB: Nikolakakis plakakia

error: Content is protected !!