ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βολές» Μαραβέγια σε Κολυνδρίνη: Δέκα ημέρες περιμένω τα στοιχεία που μου υποσχέθηκε για τη ρύπανση

marabegias 1 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για το θέμα της αέριας ρύπανσης μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

KENT728X100 1

Σύμφωνα με όσα είπε: “Πρέπει να δώσουμε χειροπιαστά αποτελέσματα στον κόσμο. Ενημέρωσα τον υπουργό και πιστεύω οτι θα αναλάβει τις δράσεις που απαιτούνται. Αλλά πρωτίστως πρέπει να τον καλέσει η Περιφέρεια. Θα ήταν ευχή έργο να καθίσουν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη γύρω από το ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν πως θα πρέπει να γίνουν οι μετρήσεις. Δεν γνωρίζω, αλλά είμαι έτοιμος να ακούσω και να βοηθήσω για να μπει μία σειρά στα πράγματα. Η σειρά αντιμετώπισης του προβλήματος είναι διάγνωση, αντιμετώπιση, επιβολή κυρώσεων αν χρειάζεται. Αν έχει η κ. Κολυνδρίνη να μας πει κάποια αποτελέσματα, να τα ακούσουμε. Ζήτησε με επιστολή της να πάρουμε θέση στο θέμα της καύσης RDF. Δεν είμαι σε θέση όμως να γνωρίζω αν αυτό που μυρίζει είναι RDF. ”

Ο κ. Μαραβέγιας ξεκαθάρισε μάλιστα οτι ζήτησε πληρέστερη ενημέρωση με στοιχεία από την τοπική αντιπεριφερειάρχη, αλλά εκείνη δεν του απέστειλε τα σχετικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Γίνονται κινήσεις για να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως, όταν ζήτησα επιπλέον ενημέρωση, μου είπε οτι θα μου στείλει υλικό από διάφορες μετρήσεις, δεν το έλαβα ποτέ. Και επανέλαβα το αίτημα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Υποθέτω οτι κάπου θα παρέπεσε…”

 

 

error: Content is protected !!