Βόλος: Αθίγγανοι προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες και «ξαφρίζουν» σπίτια

oikos anoxis
milonas 728x120

Την ερωτική επιθυμία των θυμάτων τους εκμεταλλεύονται αθίγγανοι στην περιοχή του Βόλου, προκειμένου να μπούνε στα σπίτια τους και να τους…”ξαφρίσουν”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπόθεση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το TheNewspaper.gr, ομάδα ρομά από τον Βόλο και γύρω περιοχές δημοσιεύσει σε ιστότοπο ερωτικού περιεχομένου αγγελίες προκειμένου να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες με άνδρες τρανς και γυναίκες.

Τα θύματα “τσιμπάνε”, το ραντεβού κλείνεται κυρίως στον προσωπικό χώρο των πελατών και εκτός της καθορισμένης αμοιβής των ερωτικών υπηρεσιών οι αθίγγανοι απλώνουν το χέρι και σε πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα, όπως αναφέρει στην καταγγελία του 48χρονος Βολιώτης που έπεσε θύμα της σπείρας, όταν κάλεσε στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης μία 25χρονη κοπέλα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η κοπέλα ή ο άνδρας που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και η αμοιβή του φτάνει τα σαράντα ευρώ την ώρα, συνοδεύεται πάντα από μέλη της ομάδας, τα οποία αναμένουν κατά τη διάρκεια του ραντεβού στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

Πολλά από τα θύματα δεν καταγγέλουν τα περιστατικά εξαπάτησης στην Αστυνομία, φοβούμενοι τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε παγίδες του διαδικτύου, καθώς οι απάτες είναι συχνό φαινόμενο και υπενθυμίσει οτι το ερωτικό ραντεβού έναντι αμοιβής με μη επαγγελματία συνοδό είναι παράνομη ενέργεια.

 

 

error: Content is protected !!