ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)

συνεδριο νεφρολογια 5 780x405

Ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης το 11ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης για την Ιστορία της Νεφρολογίας στο ξενοδοχείο Imperial.

Το παρών στην εκδήλωση έναρξης έδωσαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας.

Η πρώτη μέρα του Συνεδρίου έκλεισε με την ομιλία του ομότιμου καθηγητή Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων κ. Μαρσέλου Μάριου.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες:Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνησαν οι διεργασίες του συνεδρίου για την ιστορία της νεφρολογίας στη Λάρισα (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!