ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

D.N.A. Έρχεται “τεστ” απ’ τους ΔραΠαίκτες Βόλου!

377EAA86 106A 485E B6DF 59D1E1F821F3
milonas 728x120

Εξαιρετικά δημιουργικό απεδείχθη το καλοκαίρι για τους ΔραΠαίκτες Βόλου, στους οποίους προστέθηκαν φρέσκα πρόσωπα που μαζί με τα παλαιότερα προβάρουν ήδη το νέο θεατρικό τους έργο, με τον τίτλο D.N.A. Το αρκτικόλεξο του τίτλου φυσικά και σημαίνει κάτι…ευφάνταστο που ακόμη δεν αποκαλύπτεται, το σίγουρο όμως είναι ότι το 19ο θεατρικό έργο του ευΆγγελου Κάβουρα (17ο που ανεβάζει με την ομάδα, της οποίας είναι ιδρυτής κι εμψυχωτής από το 2011) σύντομα θα ξεσηκώσει εκ νέου το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας.

Επειδή ως γνωστόν, είναι στο… dna της δημοφιλούς ερασιτεχνικής ομάδας να παρουσιάζει δωρεάν τις παραγωγές της με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ κάποιου συλλόγου ή δομής που έχει κοινωφελείς σκοπούς, καλείται όποιος φορέας ενδιαφέρεται να ανέβει η φετινή παραγωγή υπέρ του, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6976.825.825 ή με email στο ev_angelos@hotmail.gr.
Στα πλαίσια αυτά και καθώς δεν έχουν καθόλου έσοδα από την αφιλοκερδή τους δράση, οι ΔραΠαίκτες Βόλου αναζητούν δωρεάν χώρο για τις πρόβες τους (40τμ αρκούν, άδειος κατά προτίμηση). Όποιος/α έχει κάτι να προτείνει ας επικοινωνήσει μαζί τους.
error: Content is protected !!