Με Καραμανλή και Γεωργιάδη συναντάται για θέματα του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος

mpeos 3
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Την πόρτα του γραφείου του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Αχιλλέα Καραμανλή θα περάσει σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν στην πόλη του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr ο Αχιλλέας Μπέος έχει γραμμένα στην ατζέντα του τρία έργα, για τα οποία θα ζητήσει άμεση χρηματοδότηση από το Υπουργείο για να εκτελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τον κυκλικό κόμβο στην διασταύρωση των οδών Λαρίσης – Αθηνών, ένα δύσκολο και δαπανηρό έργο, διότι είναι απαραίτητη η διαπλάτυνση του Κραυσίδωνα, τον κυκλικό κόμβο της Γορίτσας και την κατασκευή νέας γέφυρας στον Προφήτη Ηλία των Αλυκών, που αποτελεί την είσοδο της πόλης του Βόλου.

Μάλιστα, ο κ. Μπέος θα παραδώσει στον υπουργό φάκελο με άλλα οκτώ έργα, για τα οποία θα ζητήσει τη στήριξη του Υπουργείου ώστε να υλοποιηθούν στον Βόλο.

Η συνάντηση με τον Υπουργό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου και κλείστηκε με μεσολάβηση του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου, ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και οι υπόλοιποι τρεις βουλευτές Ζ. Μακρή, Κ. Μαραβέγιας και Θ. Λιούπης.

Τις επόμενες ημέρες ο Αχιλλέας Μπέος θα συναντήσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να συζητηθούν θέμα αξιοποιησης της δημόσιας περιουσίας στο πολεοδομικό συγκρότημα με την βοήθεια του Δήμου, αλλά και νέων επενδύσεων.

 

 

error: Content is protected !!