Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)

IMG 8732 kne odigitis larisa
stergiou
fotou
728x110 3

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – «Οδηγητή» το βράδυ του Σαββάτου στην κοίτη του Πηνειού στη Λάρισα.

Η πρώτη μέρα του διήμερου φεστιβάλ έκλεισε με παράσταση του αγαπημένου «Τσολιά» της «Ελληνοφρένειας», ενώ νωρίτερα προηγήθηκε συζήτηση με θέμα «Ατομική Ελευθερία Μύθοι και Πραγματικότητες. Το παράδειγμα της Τοξικοεξάρτησης» με ομιλητή το μέλος του τμήματος κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ, Παναγιώτη Κατηφέ.

Παράλληλα υπήρχαν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ στήθηκε και μεγάλο γλέντι στην κοίτη του Πηνειού.

Αύριο, δεύτερη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του με την πολιτική συγκέντρωση με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο.

Όσον αφορά το πολιτιστικό πρόγραμμα της δεύτερης μέρας, στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Μουσικό -Αφηγηματικό αφιέρωμα στον Τούρκο ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, ενώ η βραδιά θα κλείσει με τη μεγάλη συναυλία των «Πυξ Λαξ».

Δείτε φωτογραφίες:

Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)Ξεκίνημα με «Τσολιά» για το 45ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!