Τα έργα του ΕΣΠΑ στη σύσκεψη Μπέου – Αγοραστού

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος που συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών, Θάνο Θεοδώρου, τον σύμβουλο επί τεχνικών θεμάτων, Αλεξ. Παπαδόπουλο και τον γεν. γραμματέα του Δήμου, Στυλ. Διαμαντίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα συνεχιζόμενα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, αλλά, κυρίως, ο προγραμματισμός για την ένταξη νέων έργων και δράσεων στο νέο ΕΣΠΑ.

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν οι εναλλακτικές προτάσεις χρηματοδότησης για την δημιουργία του Μουσείου της Αργούς, η επίσπευση των εργασιών για την ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου και η προοπτική συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας με ιδιώτη – επενδυτή (ΣΔΙΤ) για την πιθανή συμμετοχή στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του λιμανιού του Βόλου.

Στο θέμα του λιμανιού, μάλιστα, καταγράφηκε σύγκλιση απόψεων και έτσι συμφωνήθηκε σύντομα να πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη, αποκλειστικά γι αυτό το θέμα.

error: Content is protected !!