ΚΚΕ: Καταγγέλει επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων των Βολιωτών

kke 1
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

“Καταγγέλλουμε για ακόμη μια φορά την επιχείρηση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων του λαού του Βόλου ενάντια στην καρκινογόνα καύση των σκουπιδιών και του ΠΕΤ – ΚΟΚ από την ΑΓΕΤ” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ Μαγνησίας και συνεχίζει: “Οι μηνήσεις, οι συλλήψεις και γενικότερα η καταστολή των κινητοποιήσεων δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα των λαϊκών οικογενειών της πόλης ενάντια στο έγκλημα που συντελείται. Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη!

Το ΚΚΕ θα δώσει όλες τις δυνάμεις για τη συνέχεια του αγώνα, κόντρα στην «νομιμότητά» τους. Κόντρα στην εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, που είναι συνέχεια αυτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κόντρα στο δόγμα «νόμος και τάξη» που εξυπηρετεί τα μονοπώλια για περισσότερα κέρδη και από τη διαχείριση των σκουπιδιών, την επεξεργασία, τη διάθεση, το διασυνοριακό εμπόριο και την αξιοποίησή τους για ανάκτηση Ενέργειας. Υπερασπίζουμε τα αιτήματα που βροντοφώναξαν, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, οι νέοι και οι νέες, οι χιλιάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες, στα μεγάλα συλλαλητήρια που έχουν γίνει στην πόλη: 

  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤ ΚΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΕΤ
  • ΟΧΙ στην  παραγωγή SRF/RDF στο Βόλο και στη Θεσσαλία
  • Να ανακληθούν και να ακυρωθούν οι περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για τη μεταφορά και την καύση των σκουπιδιών και του τοξικού ΠΕΤ ΚΟΚ. “
error: Content is protected !!