ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στ. Λημνιός: Δεν γνώριζα πότε έληγε η διωρία του αυτόφωρου

λημνιός 1024x480

Με επιστολή του στο TheNewspaper.gr ο Στέλιος Λημνιός, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, απαντά σε παραπολιτικό σχόλιο για την ώρα που επέλεξε να παραδοθεί στις Αρχές, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Lafarge.

KEN 728X100

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Σχετικά με την εμφανιση μου στις αρμόδιες αρχες, παραβιάζει ευθέως και ανεξήγητα την δεοντολογία καθώς με αυθαίρετα συμπεράσματα γίνεται προσπαθεια να εμφανισθεί ως πράξη υποκριτική και δόλια. Την χαρακτηριζετε ως “παράδοση εκ του ασφαλους”
και αναρωτιεμαι αν έχετε ιδέα τι σημαίνει ανασφαλεια και ως προς τι..!
 Δεν επιχειρώ με την αναφορά μου αυτή να σας γαλουχησω σε  αξίες και
αρχές που θα έπρεπε να σας έχει μεταδόσει η βασική σας εκπαιδευση, αλλά και στη συνέχεια η λεγόμενη δημοσιογραφική δεοντολογία την οποία τόσο εύκολα άρνησθε. Θα  πρέπει όμως  ως προς τους αναγνώστες σας να υπερασπιστώ τα κίνητρα μου,
τα οποία με  πρόθεση κακόβουλη- μα και κατ’αρχην ανεξηγητη – αγνοειτε.
 Η υποβολή μήνυσης προς εμένα  από την ΑΓΕΤ μου έγινε γνωστή δια του ηλεκτρονικού τυπου στις 11.30 το πρωί της Τρίτης. Τότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία αυτή.
Η απόφαση μου να εμφανισθω αυτόβουλα στις αρχές ήταν φυσική αφού δεν έχω κάτι να φοβάμαι.
Οι ενεργιες μου είναι πραξεις αντίστασης, συνταγματικά δικαιωμενες
εφ’οσον απειλείται το ανθρωπογενές περιβάλλον και η Δημόσια Υγεία.
Ήταν μονόδρομος μιας και στην Επιτροπή Αγώνα επιθυμουμε διακαως
να καταγγειλλουμε την πολυεθνική σε κάθε επιπεδο και ιδιαίτερα όταν τόσο βάναυσα προκαλεί τη νοημοσύνη μας και απειλεί την ύπαρξη μας.
Θα ήταν για μας ακόμη μια ευκαιρία να σμίξουμε με το λαό του Βόλου κατά τη διάρκεια της δίκης και να εντείνουμε τις πιέσεις μας σε μια περίοδο που οι φορείς της πόλης- πλην του δημάρχου και των ακόλουθων του- έχουν συστρατευθεί στο δρόμο που ανοίξαμε.
Ταυτόχρονα θα ξέμπλεξα από υποχρεώσεις του αορίστου μέλλοντος αν η δική γινόταν αυριο,στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Για τους λόγους αυτούς έσπευσα στις 12.00 να εμφανισθω μόνος, χωρίς δικηγόρο και χωρίς να γνωρίζω ποτέ λήγει η αυτόφωρη διαδικασία.
Σας υπενθυμίζω πως την προηγούμενη μέρα,Δευτέρα 16/9/19, δεν ήμουν κρυμμένος αφού και μίλησα δημόσια σε τρεις ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά εμφανισθηκα και σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή το απόγευμα.
Παρακαλώ λοιπόν να δημοσιεύσετε τις παρατηρήσεις μου αυτές για να αποδοθεί η πραγματικοτητα.
Κλείνοντας θα διατυπώσω τη λύπη μου γιατί είτε αδυνατειτε να ερμηνεύσετε τα γεγονότα συνεκτιμωντας τους ανθρώπους από τη συνολική τους παρουσία είτε ο σκοπός σας είναι να διαβάλετε βάναυσα και με πρόθεση τις πράξεις τους για ιδιωτελεις λόγους που εσείς μόνο γνωρίζετε.
Λημνιός Στέλιος
error: Content is protected !!