ΕΚΒ: Τα σχέδια των μπαχαλάκηδων του ΠΑΜΕ απέτυχαν – Τους καλούμε στην 24ωρη απεργία

14502676201136203235 1
banner
milonas 728x90 1

 

“Οι μάσκες έπεσαν. Οι στόχοι των κομματικών μηχανισμών του ΠΑΜΕ αποκαλύφθηκαν” αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, καλώντας τα μέλη του μάλιστα σε απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Η σημερινή τους αθλιότητα, να επαναλάβουν και στην Ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΒ, ό,τι ακριβώς έκαναν και στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, τινάζοντας τη συνεδρίαση στον αέρα, ώστε να μη ληφθεί απόφαση για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, διασπώντας τους εργαζόμενους, απέτυχε παταγωδώς.

  Ετσι, παρά το μπαχαλο, τις φωνασκίες τους, τις ακατονόμαστες ύβρεις τους, με στόχο να δυναμιτίσουν το κλίμα, επιστρατεύοντας και τους εφεδρικούς κομπάρσους τους (όπως η γνωστή συνδικαλίστρια Κλαδικού – Σωματείου «μαϊμού των ΟΤΑ, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων και κομματικός μπαλαντέρ τους, κ,ά), αλλά και την ενορχηστρωμένη σύσσωμη αποχώρησή της ΔΑΣ, λίγο πριν την ψηφοφορία, ώστε να μην υπάρχει απαρτία και απόφαση για την απεργία, δεν τα κατάφεραν.

   Με αίσθημα ευθύνης, και μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, η Συνεδρίαση συνεχίσθηκε εν πλήρει απαρτία, με την προσέλευση και άλλων μελών και τελικώς η απόφαση, που τόσο πολύ έτρεμε το ΠΑΜΕ και ο Κομματικός εντολέας του, πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από την πλειοψηφία (11 ψήφοι) της Διοίκησης:. 

  Τα σταλινικά σχέδια των κομματικών μπαχαλάδηκων του ΠΑΜΕ έπεσαν στο κενό. Είτε τους αρέσει είτε όχι, είναι τώρα υποχρεωμένοι να σεβαστούν την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου (ΕΚΒ), για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και να παραβρεθούν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση, που θα γίνει στις 10:30 το πρωί, στο ΕΚΒ.

Εάν δεν έλθουν μαζί μας, τότε θα έχουν πέσει και οι μάσκες τους. Να χρησιμοποιούν, δηλαδή, το ΕΚΒ, όποτε και για το λόγο που τους βολεύει (ή τους καλύπτει), αλλά να αρνούνται να σεβαστούν τις αποφάσεις της διοικητικής πλειοψηφίας του, υποτασσόμενοι στις κομματικές σκοπιμότητες.

   Τους ξαναλέμε: σήμερα το πρωί έκαναν μάλλον λάθος την πόρτα και την αίθουσα. Εδώ ήταν το ΕΚΒ, όχι το Πολιτ Μπυρώ του Περισσού!

error: Content is protected !!