Κόλαφος ο Αγοραστός: Για προεκλογικούς λόγους δεν επισκεύαζε ο Φάμελλος τον σταθμό αέριας μέτρησης στον Βόλο

8a1435613e2a252b6a782d37c5f53035 XL
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Kριτική στον τέως Υπουργό Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, άσκησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνέντευξης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, στον τηλεοπτικό σταθμό Astra. Ο Κώστας Αγοραστός κατήγγειλε οτι επί πέντε μήνες οι υπηρεσίες του Υπουργείου δεν επισκεύαζαν τον Σταθμό Μέτρησης της Αέριας ρύπανσης στον Βόλο, ώστε να στέλνει και να δημοσιεύει online τα δεδομένα, επειδή βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο.

KENT728X100

“Πέντε μήνες δεν το έφτιαχναν. Έβγαινε ο Φάμελλος και έλεγε διάφορα μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Ήταν βλέπετε προεκλογική περίοδος. Δεν το έφτιαχναν για προεκλογικούς λόγους. Μετρούσε, αλλά δεν μετέδιδε σε real time, για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επειδή ήταν καλές οι μετρήσεις, ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε εμάς, οτι δήθεν είναι κακές και γι’ αυτό δεν δημοσιεύονται” είπε ο κ. Αγοραστός και συνέχισε:

“Ο σταθμός είναι του Υπουργείου, ασχέτως αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Να φροντίσουν όμως να μάθουν. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας “γ@#ω τα υπουργεία σας”.

 

error: Content is protected !!