Μ. Μιτζικός: Να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών

MITZIKOS 782x409 1024x480
milonas 728x120

Οι μετεγγραφές μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Νοτίου Πηλίου προς αυτά του Βόλου, ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, με τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη.

Ο κ. Σαβελίδης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να συζητήσουν εκπαιδευτικά θέματα του τόπου με τη νέα δημοτική αρχή και ο κ. Μιτζικός τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι μετεγγραφές μαθητών της περιοχής προς σχολεία του Βόλου. Επίσης τέθηκε -μεταξύ άλλων- και το ζήτημα δημιουργίας ΕΠΑΛ στο Τρίκερι, με εκπαιδευτικό ναυτικό προσανατολισμό.

Εγκρίθηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Νοτίου Πηλίου –ΟΛΒ ΑΕ Εν τω μεταξύ, εγκρίθηκε το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Νοτίου Πηλίου –ΟΛΒ ΑΕ, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός είχε θέσει το θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Γ. Τοζίδη και ειδικότερα είχε ζητήσει τη συνδρομή του ΟΛΒ για τη σύσταση και λειτουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή. Επίσης ο ΟΛΒ θα παράσχει στον Δήμο Νοτίου Πηλίου διοικητική στήριξη και τεχνογνωσία για την επίλυση μιας σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και η νομιμοποίηση των λιμανιών στην περιοχή.

error: Content is protected !!