Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)

IMG 9061 takim lykeio ellinidon
milonas 728x120

Μια εκπληκτική παράσταση – μουσικό ταξίδι σε Ήπειρο, Βαλκάνια, Πόλη, Σμύρνη και Αμερική, παρουσίασε την Παρασκευή το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ το Λύκειο Ελληνίδων με τους ΤΑΚΙΜ.

Οι Λαρισαίοι τους χάρισαν το χειροκρότημα που άξιζαν με το παραπάνω σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και παράδοση. Μαζί τους απόλαυσαν την παράσταση ο βουλευτής Λάρισας ΚΚΕ κ. Γιώργος Λαμπρούλης, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος  Καλομπάτσιος.

Οι ΤΑΚΙΜ, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μας μουσικής, συνέπραξαν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο!

Η καλλιτεχνική επιμέλεια και τα κείμενα ανήκουν στον Λάμπρο Λιάβα, το γνωστό μουσικολόγο, διευθυντή του μουσείου «Λαϊκών Οργάνων-Φοίβος Ανωγειανάκης» και παρουσιαστή της εκπομπής «Αλάτι της Γης».

Για μια και μοναδική βραδιά ξαναζωντάνεψε το Καφέ-Αμάν «Ελληνική Απόλαυσις», σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Λάμπρος Λιάβας με τα χορευτικά να ανήκουν στο Λύκειο των Ελληνίδων και η καλλιτεχνική επιμέλεια στον Δημήτρη Τσιπλακούλη.

Ήταν ένα επικό ταξίδι-περιπέτεια, ένα αδιάκοπο δούναι και λαβείν ανάμεσα σε λαούς και πολιτισμούς, σε Ανατολή και Δύση. Σε κάθε μέρος ξεδιπλώθηκαν συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες, με επίκεντρο τους μεγάλους δεξιοτέχνες, οργανοπαίκτες και τραγουδιστές που σφράγισαν τη μουσική παράδοση του Ελληνισμού, με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια, αλλά και αρκετά «κρυμμένα διαμαντάκια».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)Ενθουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων στην παράσταση με τους ΤΑΚΙΜ στο Κηποθέατρο (φωτο – βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!