Παπανάτσιου εναντίον Αγοραστού: Δική του η ευθύνη για τον χαλασμένο σταθμό αέριας ρύπανσης

5baa0cb8cd3a180794233143
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και σε όσα δήλωσε χθες, απάντησε σήμερα η τ. υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra.

KENT728X100 1

Η κ. Παπανάτσιου τόνισε οτι η ευθύνη για την επιδιόρθωση του σταθμού αέριας ρύπανσης στον Βόλο είναι της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όχι του Υπουργείου, οπότε ο κ. Αγοραστός θα έπρεπε να τον είχε επισκευάσει. Επίσης, σηκώνοντας το γάντι από τον Περιφερειάρχη, η κ. Παπανάτσιου, αναφερόμενη στο θέμα της ολοκλήρωσης του Περιφερειακού δρόμου είπε οτι “ο κ. Αγοραστός μονίμως έχει ένα πρόβλημα με το Υπουργείο Υποδομών, διότι δε βρίσκει τρόπους συνενόησης. Όσο ήμασταν Κυβέρνηση δε μας ζήτησε κάτι ο κ. Αγοραστός. Τώρα, που έχει αλλάξει η Κυβέρνηση και είναι του ίδιου πολιτικού χώρου, ας πάει να συζητήσει την ολοκλήρωση του έργου”.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου της Ζαγοράς, που ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφερειακής Ενοτητας Μαγνησίας.

Τέλος, διέψευσε τον Περιφερειάρχη, ο οποίος χθες δήλωσε οτι “οι κ.κ. Σπίρτζης και Δέδες μας δούλεψαν”. Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε οτι: “δεν αισθάνομαι οτι μας δούλεψε κανείς. Οτι είχε πει ο κ. Σπίρτζης μπήκε στο Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων”.

error: Content is protected !!