ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρεμβάσεις Αλ. Μεϊκόπουλου για ζητήματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού και υποδομών του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας

Στιγμιότυπο 2019 06 21 6.26.19 μμ
stergiou
fotou
728x110 3

 

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος πραγματοποίησε σειρά παρεμβάσεων που αφορούν ζητήματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού και υποδομών του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας. Συγκεκριμένα ο Βουλευτής επισημαίνει:

728X100 3
  1. Την ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης του Δήμου για την ανανέωση του στόλου υπηρεσιακών οχημάτων γενικής χρήσης, απορριματοφόρων και μηχανημάτων έργου για την κάλυψη των επειγουσών και αυξανόμενων αναγκών του. Τα οχήματα είναι στο σύνολό τους παλιά, αρκετά σε διαδικασία απόσυρσης και ορισμένα παρουσιάζουν σοβαρές βλάβες που καθιστούν την επισκευή τους ασύμφορη.
  2. Την ανάγκη να προχωρήσει τάχιστα η διάνοιξη οδών στους οικισμούς της Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου Νηλείας της Δ.Ε. Μηλεών του Δήμου για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των κατοίκων μεταξύ των οικισμών και προκειμένου να σταματήσει να εκτελείται το οδικό έργο εντός της σιδηροδρομικής γραμμής που διέρχεται στην περιοχή και αυξάνει την επικινδυνότητα των μετακινήσεων.

Η θετική ανταπόκριση στα παραπάνω ζητήματα κρίνεται απολύτως αναγκαία, καθώς σχετίζονται με πάγιες και διαρκείς ανάγκες ενός Δήμου με ιδιαίτερη γεωμορφολογία και εκτεταμένα διοικητικά όρια.

error: Content is protected !!