Στέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειας

02 70789285 1501623756651999 7205355852960628736 n mpiziou amygdalo 780x405
milonas 728x120

Στην ανάγκη αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ καθώς και της άμεσης καταβολής των αποζημιώσεων εξαιτίας του παγετού της προηγούμενης χρονιάς στάθηκαν οι αμυγδαλοπαραγωγοί του δήμου Τεμπών, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη βουλευτή της ΝΔ στο νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και τον μετεωρολόγο κ. Θεόδωρο Καρανίκα.

Η Λαρισαία βουλευτής αφού ευχαρίστησε τους παραγωγούς αμυγδάλου για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δεσμεύτηκε για διαρκή συνεργασία ώστε το θέμα να φτάσει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να δοθεί άμεση λύση.

Στέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειας«Άνθρωποι της παραγωγής σε ένα μοναδικό προϊόν, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, θα πρέπει να προστατευτούν ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το αγώνα τους. Έχουμε δεσμευτεί ως κυβέρνηση για τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο πρωτογενής τομέας ώστε να σημειωθεί η αναγκαία ανάπτυξη τόσο της τοπικής, όσο και της συνολικής οικονομίας της χώρας μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η κα Μπίζιου και στην 19η Γιορτή Αμυγδάλου στο Συκούριο, στην οποία έδωσε το παρών. «Το μοναδικό αυτό προϊόν μπορεί και πρέπει να γίνει το σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειαςΣτέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειαςΣτέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειαςΣτέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειαςΣτέλλα Μπίζιου: Το αμύγδαλο σύμβολο της ελληνικής γεωργικής εξωστρέφειας

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!