Σόνια Χαρανά – Μπασδάνη: Κατασκευάζετε ιστορίες με «δράκους» – Καληνύχτα σας κ. Καπούλα

70893852 1054701728255721 8885456993691631616 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Στην αντεπίθεση περνά η δημοτική σύμβουλος Βόλου Σόνια Χαρανά – Μπασδάνη, μετά την ανακοίνωση διαγραφής της από την παράταξη “Έξυπνη πόλη” της Νάνσυς Καπούλα.

KENT 2

Σε ανακοίνωση – απάντηση, η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος αναφέρει:

«Μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορώ να εκλάβω την αιτιολόγηση για την διαγραφή μου από την δημοτική παράταξη «Έξυπνη Πόλη».

Ως επαγγελματίας, και όχι ως επιστημόνισα με ντοκτορά σε μεθοδεύσεις και ίντριγκες που θυμίζουν Βυζάντιο, δηλώνω ότι έχω φτωχή κληρονομιά σε τέτοιες ανήθικες πρακτικές, που είναι ξέχωρες από την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία μου.

Ως άνθρωπος της αγοράς, ότι έχω να πω το λέω ανοικτά κοιτώντας στα μάτια τους συνδημότες μου. Από αυτούς ζήτησα άλλωστε και την ψήφο τους τον περασμένο Μάιο, όπου σεβόμενη την επιλογή του κόμματος εκτέθηκα μαζί με τους συνυποψηφίους μου σ’ έναν αγώνα, που από την αρχή φαινόταν χαμένος.

Για τα αίτια της συντριβής της «Έξυπνης Πόλης», τέσσερις μήνες μετά, δεν υπήρξε καμία αξιολόγηση. Μία ενδοσκόπηση ωστόσο από την πλευρά της επικεφαλής δεν θα έβλαπτε. Ίσως και να την βοηθούσε έτσι ώστε να μην ψάχνει εναγωνίως όλο αυτό το χρονικό διάστημα εξιλαστήρια θύματα, κατασκευάζοντας ιστορίες με δράκους.

Και επειδή το ποσοστό της συντριβής μας είναι τέτοιο που δεν δικαιολογεί να αναλωνόμαστε άλλο σε ιστορίες για αγρίους, αλλά να σεβαστούμε επιτέλους τους 10.000 περίπου ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, επιλέγω να σταματήσω εδώ, με την δήλωση αυτή, από την πλευρά μου, αυτό τον κατήφορο.

Ο λαός του Βόλου μίλησε τον Μάιο και δυστυχώς μιλάει ακόμη. Κυρία Καπούλα καληνύχτα σας!»

error: Content is protected !!