Τραμπ: «Τι χαμπάρια Μόντι»!

2735423
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019, 10:35

KEN

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump και ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi αντάλλαξαν ζεστά λόγια φιλίας στο Τέξας σε σπάνια μαζική εκδήλωση που διοργανώνεται για ξένο ηγέτη.

Περίπου 50.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για αυτό που ο πρόεδρος Τραμπ αποκάλεσε «μεγάλο ιστορικό γεγονός», την Κυριακή στο Χιούστον.

Προσφωνώντας «Howdy, Modi!» (τι χαμπάρια Μόντι) η εκδήλωση χαρακτηρίσθηκε από τις μεγαλύτερες  υποδοχής ενός ξένου ηγέτη στις ΗΠΑ.

Εντούτοις, ο κ. Modi ενδέχεται να αντιμετωπίσει «ψυχρή» υποδοχή στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και επικρίσεις σχετικά με τις εντάσεις στο Κασμίρ που διοικείται από την Ινδία, ιδιαίτερα μετά την κατάργηση της ειδικής κατάσταση τον περασμένο μήνα.

Οι εμπορικές συνομιλίες και η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του Ινδού πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μουσική εκδήλωση 90 λεπτών, η οποία περιλάμβανε 400 ερμηνευτές, «προθέρμανε» το πλήθος πριν μοιραστούν την σκηνή οι Modi και Trump.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ στο Τέξας με έναν από τους μεγαλύτερους, πιο αφοσιωμένους και πιστούς φίλους της Αμερικής, τον πρωθυπουργό Modi της Ινδίας», δήλωσε ο πρόεδρος Trump στο πλήθος.

 Στην ομιλία του, ο Ινδός πρωθυπουργός  είπε ότι η Ινδία έχει  «αληθινό φίλο» στον Λευκό Οίκο, περιγράφοντας τον κ. Trump ως «ζεστό, φιλικό, προσβάσιμο, ενεργητικό και πνευματώδη».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019, 10:36

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!