ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το 6ο Διεθνές Walk for Freedom τον Οκτώβριο στον Βόλο

img 45381540050152 9
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η «Α21» , το A-team Volos σε συνεργασία με τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, τις Κοινωνικές του Δομές: Κέντρο Κοινότητας & Βοήθεια στο Σπίτι, τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο «Θέτις» και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας ο «Ιππόκαμπος», συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το 6ο Διεθνές #WALKFORFREEDOM στο Βόλο.

KEN 1

Στις 19 Οκτωβρίου ο Βόλος και φέτος, συμμετέχει στο περπάτημα για την ελευθερία, διαδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα δίχτυα της σύγχρονης δουλείας. Η παγκόσμια αυτή προσπάθεια έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σύγχρονη σκλαβιά.

Πέρυσι το WALK FOR FREEDOM διεξήχθει σε 50 διαφορετικές χώρες, σε 450 τοποθεσίες. Η πόλη μας είναι και πάλι στον Παγκόσμιο χάρτη του walk_for_freedom: https://www.a21.org/content/walk-home/gpsgiw

Για δηλώσεις συμμετοχής: https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2653&lang=en&fbclid=IwAR1hPoGfYLzO97fkkeOKGp9blfhtCyNuuV6dpaqabzgpPEG6RN6D61L2Hlk

 

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Σάββατο // 19 Οκτωβρίου // Δημαρχείο Βόλου//Προσυγκέντρωση 17:30μ.μ. Ξεκίνημα: 18:00μμ
Το #WalkForFreedom είναι μια σιωπηλή πορεία, όπου οι συμμετέχοντες, προχωρούν σε μία
σειρά εκπροσωπώντας τα εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών που είναι παγιδευμένοι
στη σκλαβιά σήμερα.

Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στη Λεωφόρο Λαμπράκη, στην παραλιακή οδό μέχρι το πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου όπου θα βγάλουμε ομαδικές φωτογραφίες.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:
Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της Α21. Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της Α21, ένα απλό μαύρο ντύσιμο αρκεί. Σε περίπτωση βροχής το WALK διεξάγεται κανονικά με τις ατομικές μας ομπρέλες.

SOCIAL MEDIA:
Ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ:
Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του Walk For Freedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στο Βόλο.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!
Ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας.

Η ομάδα της «Α21» & οι εθελοντές της στον Βόλο (A-team Volos), οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο Σοροπτιμιστικός όμιλος «Θέτις» και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας ο «Ιππόκαμπος»..

error: Content is protected !!