ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Jorgis Style: Πώς να μακρύνεις πιο γρήγορα το μούσι σου

jorgis3 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένας χρήσιμος οδηγός από τον καταξιωμένο κομμωτή του Βόλου, Jorgis, για να έχεις τη γενειάδα που ονειρεύεσαι.

KENT728X100

Αποφάσισες λοιπόν να μπεις κι εσύ στο κλαμπ των μουσάτων. Είναι το απόλυτο trend των τελευταίων ετών, άρα μια δοκιμή τουλάχιστον αξίζει. Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που οι τρίχες στο πρόσωπό σου δεν λένε να υπακούσουν αυτό που έχεις στο κεφάλι σου και να μεγαλώσουν.

Η αλήθεια είναι ότι θαύματα εν μια νυκτί δεν γίνονται. Τουλάχιστον όχι στη γενειάδα σου. Υπάρχουν όμως μερικά μυστικά που αν ακολουθήσεις, ίσως να προλάβεις να περηφανεύεσαι στις διακοπές που κοντοζυγώνουν για το καλοσχηματισμένο σου μούσι.

Έχουμε και λέμε. Καταρχάς το πιο σημαντικό είναι αυτό που μετράει επίσης στη σεξουαλική σου ζωή και την υγεία σου γενικότερα. Δηλαδή αυτά που τρως. Το νερό, μαζί με μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες B, C, ψευδάργυρο, σίδηρο και Ω-3 δίνουν στα μαλλιά όλα όσα χρειάζονται για να μεγαλώσουν.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς βέβαια ότι το στρες, όπως επηρεάζει τα μαλλιά της κεφαλής προκαλώντας ακόμη και απώλεια, αντίστοιχα εμποδίζει να μεγαλώσουν οι τρίχες στο πρόσωπο. Εν προκειμένω, στην περιοχή που θες να φτιάξεις ένα ωραίο μούσι. Το μυστικό είναι να ξεκουράζεσαι αρκετά, να κοιμάσαι καλά αλλά και να αθλείσαι, αφού η γυμναστική χαλαρώνει τον οργανισμό απ’ το στρες και ενισχύει την τεστοστερόνη.

Πέρα απ’ τα παραπάνω, πρέπει να ξέρεις πως τα μούσια θέλουν να τους δείξεις λίγη αγάπη. Ένα ειδικό σαμπουάν που θα χρησιμοποιείς μια – δυο φορές την εβδομάδα και ένα βούρτσισμα θα σταθούν σύμμαχός σου στην προσπάθεια να τα μακρύνεις πιο γρήγορα. Πάνω απ’ όλα όμως να δείχνουν περιποιημένα, φροντίζοντας το δέρμα που βρίσκεται κάτω απ’ αυτά.

Αν πάλι το πρόβλημα εντοπίζεται σε μερικά μόνο σημεία, όπου δεν λένε με τίποτα να μεγαλώσουν οι τρίχες, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών, όπου πλέον κάνουν εμφύτευση και στα μούσια.

Για αρχή δεν έχεις παρά να πας μια βόλτα απ’ τον μπαρμπέρη που εμπιστεύεσαι ώστε να σε συμβουλεύει για το στυλ και το μήκος που θα σε βοηθούσε να κρύψεις αυτά τα κενά.

Eπισκέψου το κομμωτήριο JORGIS STYLE και εμπιστεύσου τα έμπειρα χέρια του κορυφαίου Βολιώτη κομμωτή.
JORGIS STYLE
ΓΑΜΒΕΤΑ 15γ – Δημητριάδος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2421 022563

error: Content is protected !!