ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Γιαννάκης και Joan Duda αναγορεύονται διδάκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

k7soeilisu5eov4g3nam

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν  τελετή Αναγόρευσης προς τιμήν της Καθηγήτριας Joan Duda και του κυρίου Παναγιώτη Γιαννάκη σε Επίτιμους Διδάκτορες του Τμήματος. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  2019, και ώρα 18.00 στο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού  και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

KEN 728X100

Οι κ.κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της Επίτιμης Διδάκτορος του Τμήματος, στην  Καθηγήτρια κα  Joan L. Duda που διέπρεψε στην Επιστήμη.

Επίσης οι κάτωθι υπογράφοντες, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, Καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορος του Τμήματος, στον κο Παναγιώτη Γιαννάκη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.

Πρόγραμμα Τελετής

Α΄ΜΕΡΟΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ JOAN DUDA

ΣΕ ΕΠΙΤΙΜH ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Προσφώνηση των τιμώμενων από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Ζήση Μαμούρη.

«Έπαινος» προς την Καθηγήτρια Joan Duda από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας Καθηγητή Αθανάσιο Παπαϊωάννου.

Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Επίδοση των τίτλων από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Still motivated to study and intervene on motivation: Sharing directions and reflections’»

Β΄ ΜΕΡΟΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

«Έπαινος» προς τον κύριο Παναγιώτη Γιαννάκη

από τον Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Βασίλη Γεροδήμο.

Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Επίδοση των τίτλων από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητή Νικόλαο Διγγελίδη.

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα:

«Προσήλωση στο στόχο»

Πέρας της Τελετής 

error: Content is protected !!