Σόνια Χαρανά: Έχασα πάσα ιδέα για την κ. Καπούλα – Μου μίλησε απαξιωτικά και άσχημα στο τηλέφωνο [βίντεο]

Στιγμιότυπο 2019 09 24 6.42.50 μμ 1
banner
milonas 728x120

“Είχα σκοπό να ανεξαρτητοποιηθώ. Για επικοινωνιακούς λόγους με πρόλαβε η κ. Καπούλα” ανέφερε η Σόνια Χαρανά – Μπασδάνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος έκανε σαφές οτι “ήταν μία λάθος πολιτική επιλογή η συμπαράταξή της με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα”.

Η περίεργη ψηφοφορία

Αναφερόμενη στην ψηφοφορία που δεν τηρήθηκε η συμφωνία που είχε γίνει ώστε να οριστεί εκείνη ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αλλά τη θέση της τελικά κατέλαβε η κ. Μήτρου, η Σόνια Χαρανά – Μπασδάνη ανέφερε:

“Στεναχωρέθηκα και σοκαρίστηκα. Την κοίταξα και αρνιόταν να με κοιτάξει εκείνη. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη μέρα, αλλά αρνήθηκα να της απαντήσω. Το εξωφρενικό είναι οτι μετά από δύο ημέρες άρχισε να επικαλείται οτι δεν ψήφισα τον εαυτό μου. Το βίντεο δείχνει φανερά οτι εγώ ψηφίζω ανοιχτά και τον τρόπο που ψηφίζει και πως συμπεριφέρεται μετά την ψηφοφορία η κ. Καπούλα. Εγώ θεωρώ οτι δε με ψήφισε η κ. Καπούλα. Και φάνηκε και από τη συμπεριφορά της. Παρακολουθούσε τι ψήφιζα εγώ και ψήφισε οταν δίπλωνα τον φάκελο. Αν δεν υπήρχε το βίντεο τι θα γινόταν τώρα. Πρέπει να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας”.

Το επεισόδιο με το Facebook

Η κ. Χαρανά επικαλέστηκε και ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγες μέρες πριν της επίμαχη ψηφοφορία και αφορά τις ευχές που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμού του γυμναστή Βασίλη Ζαχείλα, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί απο την παράταξη. “Τρεις μέρες πριν το περιστατικό είχε γενέθλια ο Βασίλης Ζαχείλας και θεώρησα οτι έπρεπε να του ευχηθώ μέσω facebook. Έχουμε κάνει άλλωστε έναν κοινό αγώνα. Μου τηλεφώνησε η κ. Καπούλα και μου μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο και μου ζήτησε τον λόγο με πολύ άσχημο και απαξιωτικό τρόπο” είπε η κ. Χαρανά.

“Έχασα πάσα ιδέα για την κ. Καπούλα”

“Έχασα πάσα ιδέα για την κ. Καπούλα και δεν με εκπλήσσει τίποτα. Θλίβομαι όμως και για τους συναδέλφους μου συνυπέγραψαν αυτό το κείμενο διαγραφής, που ήταν συκοπφαντικό για εμένα. Μετάνιωσα για τους αγώνες που δώσαμε. Τους πιστέψαμε και εμπιστευόμασταν τα πάντα οικογενειακώς. Νιώθω ριγμένη και σε προσωπικό επίπεδο” τόνισε σε ένα σημείο της συνέντευξής της η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βόλου και σύζυγος του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη.

Αναφορικά με το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, η κ. Χαρανά ξεκαθάρισε οτι: “Σε όλες τις προτάσεις θα ψηφίσω κατά συνείδηση. Προσωπικά έχω σκοπό να προτείνω πράγματα ιδιαίτερα στο κομμάτι της Νέας Ιωνίας.”

“Γιατί χάσαμε και συνεχίζουμε να χάνουμε”

Την αποκάλυψη για το τι ειπώθηκε στην μετεκλογική σύσκεψη της παράταξης “Έξυπνη πόλη” έκανε σήμερα η κ. Χαρανά:

“Σε σύσκεψη που κάναμε με την παράταξη μετά τις εκλογές, ξέφυγε η κατάσταση. Αντί να κάνουμε ενδοσκόπηση και αυτοκριτική προσπαθούσαμε να ρίξουμε αλλού τα φταιξίματα, λέγοντας ποιον βουλευτή θα στηρίξουμε και ποιος δεν μας στήριξε”.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

error: Content is protected !!