«Μια αγκαλιά τραγούδια»: Συναυλία για καλό σκοπό

thumbnail MIA AGALIA AFISA FB 1 1024x480
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η Ορχήστρα «Ρυθμός», οι ερμηνευτές Κώστας Ζεμπίλας, Θάνος Ματζίλης, Ελεάννα Βαρελά με τη φιλική συμμετοχή του Αλκίνοου Ιωαννίδη σε μια συναυλία για καλό σκοπό

Η Ορχήστρα «Ρυθμός», οι ερμηνευτές Κώστας Ζεμπίλας, Θάνος Ματζίλης, Ελεάννα Βαρελά και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε φιλική συμμετοχή τραγουδούν για καλό σκοπό σε μια συναυλία αφιερωμένη στον συμπολίτη μας Ιωάννη Νικόλαο Παλαμηδά την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου Μελίνα Μερκούρη στις 9.30 μ.μ..

 

Η Ορχήστρα «Ρυθμός» δημιουργήθηκε το 2012 στη πόλη του Βόλου από τον Μαέστρο Νίκο Χιώτογλου και μια παρέα μουσικών και έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τους: Κώστα Μακεδόνα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Διονύση Σαββόπουλο, Γλυκερία, Έλλη Πασπαλά, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη, Ορφέα Περίδη, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη κ.ά.

Αποτελείται από 15 μουσικούς ποικίλων οργάνων (μπουζούκια, πιάνο, πλήκτρα, κιθάρες, καβάλ, κανονάκι, κρουστά, μπάσο, βιολί, ντράμς, ακορντεόν, φλάουτο).

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης καταξιωμένος καλλιτέχνης στο χώρο της μουσικής, με χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία και τη μουσική δημιουργία και δεκάδες επιτυχίες έχει υπάρξει ανέκαθεν σύμβολο κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικού προβληματισμού μέσα από τις μουσικές, τους στίχους και την εν γένει στάση του στα κοινωνικά ζητήματα.

Η συναυλία με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια» είναι αφιερωμένη στον συμπολίτη μας Ιωάννη Νικόλαο Παλαμηδά και όλα τα έσοδα θα διαθετούν για την οικονομική στήριξή και ενίσχυση του προσωπικού του αγώνα.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 μ.μ στο Ανοιχτό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Ελάτε να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά να τραγουδήσουμε για καλό σκοπό.

Υπεύθυνη οργάνωσης: Ελευθερία Κεχαγιά

error: Content is protected !!