Έξι Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

kideia
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πέθανε στα 63 της η Μαίρη Σουλιώτη – Σούρλα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Αμυγδαλή Αγιάς. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, αδέλφια, ανιψιούς.

«Έφυγε» στα 85 της έτη η Κωνσταντινιά Τζιτζάνη. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Ανδριανή Τσέτσιλα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η Βασιλική Μπουντίνου. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στους Γόννους Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών η Ευδοξία Ζέρβα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Μεταξοχώρι Αγιάς. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια, ανίψια.

Πέθανε στα 79 του χρόνια ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Αλεξίου. Κηδεύτηκε χθες Τετάρτη στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών άφησε πίσω του τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!