«Απροκάλυπτα εκδικητική η πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής»

2738102
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, 17:24

Απροκάλυπτα εκδικητική χαρακτηρίζει  ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής  που κατατέθηκε λίγο νωρίτερα στη Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές του  ευθύνες για παρεμβάσεις στην έρευνα της Novartis.

“ Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους”, τονίζει σε γραπτή δήλωσή του κ. Παπαγγελόπουλος, θεωρώντας «σαθρό νομικό κείμενο» την πρόταση για την παραπομπή  του σε προανακριτική  επιτροπή.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, απαντώντας άμεσα στην πρόταση της ΝΔ,  δηλώνει με δηκτικό τρόπο, πως ευχαριστεί τους δύο εισαγγελείς (σ.σ. Ιωάννη Αγγελή και Ελένη Ράικου) που αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του, γιατί έτσι, όπως υποστηρίζει, θα του δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψει  εκείνος τους πραγματικούς σκευωρούς.

Πίσω μάλιστα από την αναζήτηση ενδεχόμενων δικών του ποινικών ευθυνών, ο κ. Παπαγγελόπουλος, πιστεύει  ότι κρύβεται μία  προσπάθεια τρομοκράτησης  και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Προειδοποιεί δε με μηνύσεις  και προσφυγές  στη Δικαιοσύνη  σε βάρος όσων είναι οι «αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους» οι οποίοι θα «αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεών τους.

Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει:

“Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη.

Με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Οσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ. Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου.

Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους.

Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός;  Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών; Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις; Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!

Είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη.

Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους.”

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!