ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στον Βόλο

st eleftherios 2
stergiou
fotou
728x110 3

 

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα λειτουργήσει το Σάββατο 28/9 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Κατά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου του Ναού π. Γεωργίου Κορνούτου, εγγάμου και πατρός ενός τέκνου.

Εγκαίνια Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, το Σάββατο 28/9, στις 6.30μ.μ., θα τελεστούν η Κατάθεση των Ιερών Λειψάνων, των Αγίων Ελευθερίου, Τρύφωνος και Γεδεών και θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θερμοπυλών κ. Ιωάννου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πεντέλης.

728X100 3

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Εγκαινίων του Ναού, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θερμοπυλών κ. Ιωάννου.

Από την Δευτέρα 30/9 έως την Παρασκευή 5/10 θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ενώ την Παρασκευή 4/10, στις 8.30μ.μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Την Κυριακή 6/10 θα τελεστεί Μνημόσυνο για τους δωρητές του Ναού.

 

error: Content is protected !!