ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον Γ.Γ. Εμπορίου συναντήθηκε ο Τέλης Μπασδάνης

71524233 1131187343746759 7581532157013655552 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Πάνο Σταμπουλίδη είχε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης στην Αθήνα.

KENT728X100 1

Ο κ. Μπασδάνης κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, συζήτησε με τον κ. Γενικό θέματα που αφορούν τη λειτουργία και στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού, αλλά και της τοπικής αγοράς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα θέματα που άπτονται της λειτουργίας εν γένει της αγοράς, καθώς ο κ. Σταμπουλίδης είναι ένας άνθρωπος της αγοράς ο οποίος γνωρίζει καλά το συνολικό δίκτυο της διακίνησης κι εμπορίας προϊόντων κι έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στη νευραλγική θέση του επικεφαλής των κεντρικών αγορών.

Παράλληλα, τη συζήτηση απασχόλησε και το θέμα της πληρωμής μεγάλων ποσών στις εταιρείες πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών. 

Ταυτόχρονα, ο κ. Μπασδάνης μετέφερε την ανησυχία του επαγγελματικού κόσμου που μετά την περίοδο της αποβιομηχάνισης η Μαγνησία βρίσκεται δυστυχώς στην κορυφή της ανεργίας σε πανθεσσαλικό επίπεδο και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων που πρέπει να παίξουν πρωταρχικό λόγο στην περιοχή.

Συμπερασματικά, οι δύο άνδρες υπογράμμισαν ότι κατά την συνάντηση τέθηκε η βάση για περαιτέρω συνεργασία  των δύο πλευρών. 

error: Content is protected !!