Μεγάλη επιχείρηση για παραεμπόριο στο παζάρι της Λάρισας – Δείτε φωτογραφίες

paremporio larisa2 1200x675 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στη Λάρισα στόχευσαν οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση και κατασχέθηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα.

Νέα μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, στην εμποροπανήγυρη της Λάρισας υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές (Αστυνομική Διεύθυνση, Δημοτική Αστυνομία και διεύθυνση Ανάπτυξης – τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας).

Αυτό γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση του υπουργείου και, όπως σημειώνεται, εντοπίστηκε επιχείρηση πώλησης απομιμητικών προϊόντων και κατασχέθηκαν δεκάδες παράνομα προϊόντα, όπως τσάντες, πορτοφόλια, σακίδια κ.ά. που έφεραν επώνυμα σήματα.

«Η επιχείρηση συνδέεται με ευρύτερο κύκλωμα προώθησης απομιμητικών προϊόντων εκτός της περιοχής και το οποίο διερευνάται από την ΕΛΑΣ», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Μεγάλη επιχείρηση για παραεμπόριο στο παζάρι της Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΜεγάλη επιχείρηση για παραεμπόριο στο παζάρι της Λάρισας - Δείτε φωτογραφίεςΜεγάλη επιχείρηση για παραεμπόριο στο παζάρι της Λάρισας - Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!