ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας: Ευάλωτοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σε επιθετικές συμπεριφορές

aded
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, αναφορικά με το περιστατικό στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Βόλου, από το οποίο κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα δύο υπάλληλοι “καταδικάζει το σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα στις 26.9.19, κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, σε βάρος συναδέλφων που υπηρετούν στο στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν. Μαγνησίας, από συναλλασσόμενη με το ανωτέρω Τμήμα. Το παραπάνω περιστατικό αναδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι οι συνάδελφοί μας είναι απολύτως ευάλωτοι σε κάθε είδους επιθετικών συμπεριφορών που μπορεί να προκύψει καθημερινά κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.
Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας θα σταθεί στο πλευρό όλων των συναδέλφων που δέχονται άδικες και απρόκλητες επιθέσεις κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Να υπογραμμίσουμε πως η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η συσσώρευση πολλαπλών αντικειμένων από συγχωνεύσεις δομών και τμημάτων, δημιουργούν ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον στους εργαζομένους. Παρ όλες τις δυσκολίες στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών στα όρια που οι νόμοι και οι εγκύκλιοι ορίζουν» αναφέρει η ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας.

KENT728X100
error: Content is protected !!